Boerengors Nieuw-Vossemeer

 

Buurtvereniging Boerengors is opgericht op 4 juni 1975. Na bijna 50 jaar zijn wij nog steeds een actieve vereniging met enthousiaste leden.

Het doel van de vereniging is voornamelijk de saamhorigheid in de buurt in stand te houden en verder te vergroten.

 

Dit doen we door middel van het organiseren van verschillende evenementen voor onze leden door het hele jaar heen, zoals bijvoorbeeld bingo, familie fiets- en/of wandel(speur)tocht, paas- en/of kerst knutsel (ook speciaal voor kinderen) en familie bbq en/of tapas. Elk jaar proberen we weer leuke en originele activiteiten te organiseren.

Sommige activiteiten organiseren we voor alle kinderen en/of volwassenen uit het dorp, zoals de Avondvierdaagse en de viering van Sint-Maarten.

 

Op dit moment zijn er ruim 65 gezinnen lid van onze vereniging en dat willen we graag uitbreiden. Woont u in Nieuw-Vossemeer (of heeft u een binding met Nieuw-Vossemeer) en heeft u interesse in onze vereniging, dan kunt u altijd lid worden voor maar € 25,00 per gezin per jaar.

Meldt u dus aan bij één van onze bestuursleden, te vinden onder "Bestuur" of via het formulier onder "Contact".

 

Mocht u onverhoopt het lidmaatschap willen opzeggen, dan dient u dit uiterlijk 31 december te doen van het lopende jaar. Daarna zijn wij genoodzaakt de contributie voor het nieuwe jaar aan u te berekenen.