Boerengors Nieuw-Vossemeer

Saamhorigheid

Buurtvereniging Boerengors is opgericht op 4 juni 1975, met het doel om de saamhorigheid, de verstandhoudingen en de gemeenschapszin van haar leden te bevorderen.

Dit doen we sinds die tijd door het organiseren van verschillende activiteiten. Sommige activiteiten organiseren we voor alle kinderen en/of volwassenen uit het dorp, zoals de Avondvierdaagse, de viering van Sint-Maarten en de Zwemmiddag. Andere activiteiten die we organiseren zijn onder andere een Gourmet- en Tapas-, of BBQ-avond, een Zomer-BBQ met muziek en een Kerstknutselavond.

Daarnaast zijn wij nog in het bezit van een prachtige circustent van 10 x 15 meter die wij, op verzoek en tegen een vergoeding aan andere verenigingen beschikbaar kunnen stellen.

Ook sponsors zijn van harte welkom om de activiteiten te ondersteunen die de Boerengors voor het dorp organiseert en natuurlijk voor de jeugd van Nieuw-Vossemeer in het bijzonder.

Woont u dus in Nieuw-Vossemeer en heeft u interesse in onze vereniging dan kunt u altijd lid worden voor maar €25,- per gezin per jaar. Zeker ook interessant voor uw kinderen!

Als u mee wilt helpen in één van de vele commissies bent u natuurlijk van harte welkom, ook als u op het bestuurlijk vlak een plaatsje zoekt.

Meld u dus aan bij uw Buurtvereniging Boerengors bij één van onze bestuursleden te vinden onder 'bestuur', of via het contactformulier.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Buurtvereniging Boerengors, Nieuw-Vossemeer